Varmtvandsbeholder og veksler

vandhane

Ikke for varmt, ikke for koldt – det varme vand skal være lige tilpas

Hvis du har fjernvarmeinstallationer, er det ofte påkrævet, at du skal have en varmtvandsbeholder og en veksler til at styre det varme vand. Her er det vigtigt, at du har en type, som udnytter varmen i vandet med mindst mulig tab, inden vandet bliver sendt videre ud i vandhanerne. Andre varme og beholderløsninger, som f.eks. el-beholdere og varmepumper kræver ikke en vekslerløsning

Pris og kvalitet hører gerne sammen ved valget af varmtvandsbeholder og veksler, en kvalitetsbeholder har en god emalje og det betyder en lang holdbarhed. Anoden i din varmtvandsbeholder er med til at sikre den lange holdbarhed til din beholder og derfor bør en VVS-mand kontrolere den hver 5. år. Kontakt din VVS-mand og vi vil rådgive dig i at vælge beholder og veksler.

I et almindeligt parcelhus, går mellem 15 og 30 procent af varmeregningen til det varme brugsvand. Derfor er der gode penge at spare, ved at have styr på temperaturen. Det varme vand skal hverken være for koldt eller for varmt.

Den optimale temperatur for vandet i din varmtvandsbeholder er 55 grader.  Er du i tvivl om, hvordan du regulerer temperaturen, er din lokale VVS-installatør altid klar til at hjælpe.

Det kan din VVS-installatør hjælpe med:

  • Vejledning i valg af varmtvandsbeholder.
  • Installation af varmtvandsbeholder.
  • Vedligeholdelse og tjek temperaturen i varmtvandsbeholderen.

Kontakt en VVS-installatør i Holstebro Kommune om varmtvandsbeholder.

Om varmtvandsbeholdere

Uanset hvilket varmesystem, du har i huset, skal du have en varmtvandsbeholder til at styre det varme vand.

Vi hjælper med:

  • Vejledning i valg af varmtvandsbeholder.
  • Installation af varmtvandsbeholder.
  • Vedligeholdelse.
  • Tjek af temperatur.

Find din lokale og selvstændige VVS-mand i Holstebro