Byens Blikkenslager

Vi er
Byens Blikkenslager er din lokale VVS- og blikkenslagerforretning. Vi udfører alle opgaver inden for blik, vand, varme og sanitet og servicerer både private kunder, virksomheder, industri og offentlige institutioner. Vi løser både små og store opgaver. En vandhane der drypper, toilet der løber, en utæt tagrende, installering af fjernvarme, nybyg og totalløsninger på badeværelser.

Vi er specialister i
Med vores mange års erfaring i branchen og ekspertise inden for VVS, ved vi, hvor vigtig kvaliteten af vores arbejde er. Derfor bliver den altid prioriteret højt uanset opgavens omfang. Vi lægger vægt på at servicere alle vores kunder med samme entusiasme og sørger derfor for, at alle opgaver bliver prioriteret ens.

Vi sætter en ære i
Vi er garant for den bedste kvalitet og er medlem af Installatørernes Organisation TEKNIQ. Det er din garanti for, at alt bliver lavet i den bedste kaliber og sikrer dig en garantiordning, hvis noget skulle gå galt. Så har du brug for en professionel og dygtig VVS-mand til hverdagens opgaver eller større byggeprojekter, så kontakt Byens Blikkenslager. Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt os og få en uforpligtende samtale eller tilbud.

Jan Jacobsen

Byens Blikkenslager

Skivevej 69A, 7500 Holstebro
Tlf.: 97 41 12 70
Email: info@byens-blikkenslager.dk