Bravida Danmark A/S

Vi er
Bravida er blandt Danmarks største installations- og servicevirksomheder med cirka 1350 medarbejdere og afdelinger over det meste af landet. Vi leverer totalløsninger inden for el, vvs og ventilation. På vvs-området møder du hos Bravida en række dedikerede og veluddannede vvs-specialister, som repræsenterer samtlige nicher og specialer inden for VVS.

Vi er specialister i
Vores store erfaring kommer jer til gode, når vi rådgiver omkring projekter af enhver art – fra installationer af blandingsbatterier i boligblokke til større fjernvarmeinstallationer. Vores lokale indsigt og viden, kombineret med den store organisations specialistviden er vores kunders garanti for professionel service, serveret lokalt.

Vi sætter en ære i
Bravida er landsdækkende, med 17 kontorer over hele Danmark – altså også lige i nærheden af dig i Holstebro. Vi sætter en ære i at have den brede faglige brede ekspertise og samtidig et stort lokalkendskab.

Kontakt: Jørgen Holk, Afdelingsleder VVS Holstebro, og få en uforpligtende samtale eller tilbud. – mobil: 25 25 25 04 – Email: jorgen.holk@bravida.dk

Jørgen Holk

Bravida Danmark A/S

Nybovej 10, 7500 Holstebro
Tlf.: 96 27 75 00
Email: kaare.christensen@bravida.dk